2018, De SheShe Collec’She

3 maart

0 Comments 27 maart 2018

Yesssssss, het is bijna zover : op zaterdag 3 maart 2018 vanaf 20 uur zijn jullie alweer van harte welkom voor een fantastisch avondje professionele karaoke in de SheSheBar.

Alleen of met twee zingen, jullie kunnen kiezen tussen allerlei genres en de teksten vlotjes aflezen op een groot scherm.

Dit wordt zingen of luisteren, genieten … kortom … ambiance in hoog octaaf.

De nootjes zullen klaarstaan op tafel en de keuze uit de verschillende drankjes om de keel te smeren worden met graagte door de bardames van dienst verzorgd.

Niet twijfelen, kom gerust af, de rode loper zal uitnodigend klaarliggen voor de vele zangsterren.

Kom je voor het eerst en schrikt het je af om alleen binnen te komen? Om 20u zal een kernmedewerkster je verwelkomen aan de toog. Geef vooraf een seintje (sheshebar@gmail.com) of kom gewoon tegen 20u. We maken je graag wegwijs!

Schrijf ook al zaterdag 7 april met stip in jullie agenda : tijdens deze SheSheBar-editie zal er een optreden zijn van een zanggroep… dus dan mogen jullie enkel luisteren naar andere professionele zangtalenten …. 🙂 !

Share your view

Post a comment


Wat?
SheSheBar is dé maandelijkse ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen en transgenders. Het accent ligt op amusement en ontmoeting. De bar wordt steeds door andere vrijwilligers opengehouden.

Waar?
Salon Casa Rosa, Kammerstraat 22, Gent - dicht bij parking Vrijdagmarkt

Wanneer?
Elke eerste zaterdag van de maand tussen 20u en 01u (behalve in juli en augustus)

facebook

© 2019 Sheshebar. Powered by WordPress.