Doelstelling

Waarom doen we het?

Heel eenvoudig, we willen een laagdrempelig platform zijn voor de lesbische en biseksuele vrouw en transgender van elke leeftijd in Oost-Vlaanderen. We willen hen de mogelijkheid bieden zich te verenigen, andere vrouwen te ontmoeten in een gezellig kader.

We wensen ze de kans te geven hun gedachten te wisselen over hun ervaringen en hun zijn. We willen ze de weg tonen naar het holebi-gebeuren, ze onthalen.

Waarom doen we het? Omdat er nog steeds vrouwen zijn die er nood aan hebben!


Wat doen we met de centen?

De kleine winsten die geboekt worden, besteden wij aan de werking van de SheShebar. Als je een goed doel kent waaraan je graag een deel van de winst van de SheShebar geschonken zag, kan je dit melden aan de kern. Zij beslissen waaraan geschonken wordt en welk bedrag er gegeven wordt. De organisaties moeten wel werken rond vrouwen en/of holebi ’s en/of sociale integratie van deze groepen.

Vragen/suggesties/opmerkingen: sheshebar@gmail.com, je krijgt beslist een antwoordje terug.


Wat?
SheSheBar is dé maandelijkse ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen en transgenders. Het accent ligt op amusement en ontmoeting. De bar wordt steeds door andere vrijwilligers opengehouden.

Waar?
Salon Casa Rosa, Kammerstraat 22, Gent - dicht bij parking Vrijdagmarkt

Wanneer?
Elke eerste zaterdag van de maand tussen 20u en 01u (behalve in juli en augustus)

facebook

© 2019 Sheshebar. Powered by WordPress.