Kern

De “kern” van de SheSheBar is als het ware het bestuur. Het zijn de vrouwen die beslissen over de aanpak. De madammen die zich steeds doelgericht trachten in te zetten en zich bezig houden met de werkingsmiddelen en de vrijwilligers. De meiden die de centen bijhouden en ook beslissen hoe ze die elk jaar opnieuw efficiënt kunnen gaan inzetten. “Wordt de SheSheBar wel op de juiste kalenders vermeld?” “Krijgt iedereen maandelijks de aankondiging in de mail?” “Moeten we niet nog meer gaan promoten?” Het zijn allemaal vragen waar de kern mee geconfronteerd wordt.

Heb je zin om de kern van de SheSheBar te vervoegen? Uiteraard meer dan welgekomen!

Wat moet je doen als kernlid van de SheSheBar?

Als kernlid kom je ongeveer 4x per jaar samen met de andere kernleden voor een kernvergadering. Je bepaalt niet alleen de normen en waarden mee van de SheSheBar, je helpt ook mee organiseren en coördineren. Je tracht je binnen de kern te engageren voor één of meerdere werkingsvelden. Dat kan gaan van een SheSheBar helpen opstarten/ afsluiten tot het schrijven van een verslag of er gewoon over waken dat alle taken binnen de kern vervuld worden. We bekijken samen hoe we jou zo “top” mogelijk binnen onze werking kunnen inzetten en uiteraard geven we je de nodige inlooptijd.

Wat verwachten we van jou?

Je bent minimum 18 jaar en weet van aanpakken. Je bent zeer gedreven en geëngageerd. Je werkt graag in teamverband maar je kan ook individueel aan een project werken. Je kan je geregeld vrij maken voor de SheSheBar en kan regelmatig aanwezig zijn in het Salon van Casa Rosa elke eerste zaterdag van de maand. Je bent makkelijk bereikbaar per e-mail en per telefoon. Je hebt kennis van Windows en van de meest gangbare internetapplicaties. Je hebt respect voor het individu en onze doelgroep. Je handelt verstandig en zonder vooroordelen.

Doen! je bent slechts een stap verwijderd van een tof en uitdagend engagement.

Niet treuzelen, mail nu naar sheshebar@gmail.com

 

We nodigen je gauw uit op één van onze bijeenkomsten. We bekijken dan samen hoe jij je draai binnen de kern van de SheSheBar kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.