2017, De SheShe Collec’She

3 juni

0 Comments 01 juli 2017

Lieve dames,

Het belooft zaterdag 3 juni, van 20 uur tot 01 uur, een spetterend gebeuren te worden!

Ter afsluiting van het werkjaar geven we er nog eens een serieuze boenk op: dansen op de muziek van DJ Tien. Volledige vrijheid om de zomerse vakantie, die in aantocht is, toe te juichen met ritme en goed-gevoel. Shake that body on the floor!

We willen iedereen hartelijk danken voor jullie fijne aanwezigheid in de SheSheBar dit werkjaar, en zeker en vast ook de vele vrijwilligers achter de bar, jullie waardering voor het werk dat we deden achter de schermen…

Tot ziens, en tot op de Gentsche Fiëste… Ook daar houden we 2 avonden open. Hou jullie mailbox in de gaten en verneem er later meer over!

Kom je voor het eerst en schrikt het je af om alleen binnen te komen? Om 20u zal een kernmedewerkster je verwelkomen aan de toog. Geef vooraf een seintje (sheshebar@gmail.com) of kom gewoon tegen 20u. We maken je graag wegwijs!

Share your view

Post a comment


Wat?
SheSheBar is dé maandelijkse ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen en transgenders. Het accent ligt op amusement en ontmoeting. De bar wordt steeds door andere vrijwilligers opengehouden.

Waar?
Salon Casa Rosa, Kammerstraat 22, Gent - dicht bij parking Vrijdagmarkt

Wanneer?
Elke eerste zaterdag van de maand tussen 20u en 01u (behalve in juli en augustus)

facebook

© 2019 Sheshebar. Powered by WordPress.